Disclaimer

Drukwerk

DDA Reproservice levert naast printwerk ook hoogwaardig B2B-drukwerk. DDA Reproservice biedt professioneel kwaliteitsdrukwerk met korte levertijden en een voorraadbeheerssysteem. Door de samenstelling van het te vervaardigen product biedt DDA Reproservice de juiste prijs/kwaliteit verhouding aan. Hogere oplages worden in rotatiedruk vervaardigd.

Door het afnemen van grote aantallen is DDA Reproservice ook in prijstechnisch opzicht de geschikte partner in combinatie met de geleverde kwaliteit. Voorafgaand aan elke opdracht beoordelen we afhankelijk van de gewenste aantallen de meest geschikte uitvoering: drukwerk of printwerk.

Tot het stationary behoort briefpapier en enveloppen. Boekwerken en hardcovers kunnen we ook per stuk vervaardigen. Ook voor combinatieorders biedt DDA Reproservice uitkomst. Zo kunnen we een deel van het drukwerk printen en combineren met drukwerk. Hiermee kunnen we snelheid en prijs/ kwaliteit optimaliseren. Eveneens is personalisatie van het drukwerk mogelijk, bijvoorbeeld door middel van unieke barcodes.

Drukwerktoepassingen van DDA

Vraag naar de specifieke mogelijkheden voor uw organisatie.