Disclaimer

Mailings

DDA Reproservice verzorgt het complete traject voor uw mailings: van A tot Z. Tot onze werkzaamheden behoren zowel het automatisch als handmatig verwerken van mailings, desgewenst compleet met ingesloten items. De mailing kan in kleur en zwart-wit op uw briefpapier worden geprint. DDA Reproservice is hierbij tevens uw partner op het gebied van Printing On Demand, cursusmateriaal, uitnodigingen en drukwerk.


Advies en realisatie

Voor de verzending van uw mailing, magazine, direct-mail actie en nieuwsbrief biedt ADC Reproservice uitkomst. Wij adviseren u op het gebied van printen, handling zakelijke post, drukwerk (met korte levertijden!) en portokosten (besparing tot 40 %).


Verzending

Sandd, DHL Global Mail, Netwerk VSP en Streekpost zijn allemaal postaanbieders. Welke meerwaarde geven ze aan uw mailing? Wat is prijstechnisch de meest interessante optie? De keuze van een andere aanbieder kan resulteren in onverwachte en zeer welkome besparingen. Naast de diensten van TNT Post behoren alternatieve oplossingen in zowel binnen- als buitenland tot de bezorgmogelijkheden. Neem contact met ons op voor de actuele tarieven.


Webshops

• U verkoopt naast de traditionele methode ook via het internet?
• Neemt de verwerking van de orders daarbij teveel tijd in beslag?
• Rijzen de kosten voor verzending de pan uit?


DDA Reproservice heeft de ervaring en expertise om het complete logistieke proces rondom uw webshop uit handen te nemen. De bestellingen van uw klanten worden vanuit onze vestiging in Eindhoven verstuurd. Uiteraard doen wij dit op de meest kosteneffectieve manier: snel, eenvoudig en discreet.


Vraag naar de specifieke mogelijkheden voor uw organisatie.