Disclaimer

Bouwtekeningen

DDA Reproservice is specialist op het gebied van printen, sorteren en distribueren van technische tekeningen. Voor aanbestedingen in de bouw hebben wij innovatieve toepassingen ontwikkeld die vergaarwerk elimineren en daarmee niet alleen veel tijd en geld besparen, maar ook de kansen op fouten elimineert.

 

De DDA Aanbestedingsmodule zorgt voor korte doorlooptijden en vereenvoudigt de communicatie gedurende de looptijd van projecten. DDA Reproservice biedt de juiste ondersteuning bij het reproduceren van bouwtekeningen, bestekken en klein- en grootformaat (zwart-wit en kleur) presentaties met het oog op aanbestedingen. Een volledig geautomatiseerd proces staat garant voor hoogwaardige kwaliteit met de juiste logistiek eromheen. Scannen van de tekeningen behoort ook tot de mogelijkheden compleet met indexering.

 

Online diensten
Zoekt u online tekeningenbeheer? Wilt u tekeningen en andere bestanden laten afdrukken op afroep? Wilt u een bouwproject online managen, bestanden delen en gebruik maken van moderne middelen voor samenwerking via het web? Wilt u via het web bestellen? Dit alles hebben we in huis en kunnen we voor u verzorgen.


Vraag naar de specifieke mogelijkheden voor uw organisatie.